Monthly Archives: January 2014

Un dia menys (21/01/2014): Silenciar així la veu d’un poble no es farà ‘frenar’

Ahir a la nit Antena 3 va entrevistar a Mariano Rajoy que ja en la primera pregunta de la periodista Gloria Lomana va contestar que SÍ a que tenia un pla per frenar la consulta. Tot i la contundència de la resposta per part del president espanyol, va dir que “no avancem esdeveniments”. Qui sap [...]

Posted in Inici | Leave a comment

Un dia menys (20/01/2014): L’engany de la prima de risc

Segons publica El Confidencial en un dels seus articles, la Catalunya Estat tindria una prima de risc de 600 punts. Doncs bé, el CCN ja va elaborar un estudi sota el nom de “L’ENGANY DE LA PRIMA DE RISC”.
El que passa és que el Govern espanyol treu pit perquè la prima de risc ha baixat [...]

Posted in Inici | Leave a comment

Un dia menys (17/01/2014): La Moncloa no assoleix l’objectiu

El president del espanyol, Mariano Rajoy, no va poder arribar a un dels seus objectius de la visita als EUA. Si és que en tenia algun altre, clar. Rajoy va perdre que el president dels Estat Units, Barack Obama, es pronunciés sobre la consulta de Catalunya. Potser és que també ho veu clar.
Tot i les [...]

Posted in Inici | Leave a comment

Un dia menys (16/01/2014): independència farà un bé a l’Estat espanyol

L’agència de ràting Moody’s diu que la independència de Catalunya tindria “un gran impacte negatiu” en l’economia espanyola. Moody’s ho assegura en un informe que ha publicat aquest dimecres i ho justifica dient que Catalunya “representa el 19% de la producció total a Espanya, el percentatge més elevat”.
Agafant l’alerta que Moody’s fa a l’Estat espanyol, [...]

Posted in Inici | Leave a comment

Un dia menys (14/01/20147): mostra de desig i necessitat

El responsable de la ‘marca Espanya’, Carlos Espinosa de los Monteros, explica que la raó per la qual molts catalans exposen l’estelada en balcons i/o en diferents actes i moments és pel simple fet de que els turistes que vénen a Catalunya “no distingeixen la bandera catalana de l’espanyola”.
DONCS NO. #xlaveritat
La nostra senyera és prou [...]

Posted in Inici | Leave a comment

Un dia menys (10/01/2014): Desinterès a Catalunya

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, ha dit que “a Espanya, des de la transició que no es dialoga” i ha detallat que “l’Estat no fa el que li toca, que és defensar l’interès general”.
Des del Cercle Català de Negocis ja fa un temps que venim denunciant  l’únic interès que té l’Estat espanyol: [...]

Posted in Inici | Leave a comment

Un dia menys (02/01/2014): De Guindos torna al discurs de la por en el cas de les inversions estrangeres a Catalunya

El ministre d’Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, ha tornat a recórrer al discurs de la por per començar el 2014 en el cas de les inversions estrangeres a Catalunya. En una entrevista aquest dilluns a la Cadena SER, el ministre diu que els inversors i els agents econòmics internacionals fan les seves projeccions de [...]

Posted in Inici | Leave a comment